بهترین کفی طبی
آشنایی با بهترین کفی طبی :
بهترین کفی طبی با کیفیت بالا و گارانتی را در معراج بیابید.در این مقاله قصد داریم در مورد بهترین کفی طبی صحبت کنیم ، اگر علاقمند این موضوع هستید تا پایان همراه ما باشید .
امروزه استفاده از کفی طبی برای همه ی افراد واجب شده است زیرا همانطور که میدانید همه ی وزن افراد به پاهایشان منتقل میشود و بسیاری از مردم بخاطر شغل هایشان مجبور هستند ساعات زیادی را سرپا بمانند بنابراین خرید کفی طبی باید جزو اولویت های تمامی مردم باشد .
انواع بهترین کفی ها :
- الف) کفی های هارد
- ب) کفی های متوسط
- پ) کفی های دیابتی
- ت ) کفی های طبی
- ث)کفی های ورزشی
چه افرادی بهتر است از کفی طبی استفاده کنند ؟!
وقتی قوس کف پا در کفی کفش راحت نباشد ، کفی در بیرون کفش انحنا داشته باشد ، میزان پاشنه ی کفش زیاد باشد و پنجه ی کفش پهن باشد باعث متاتارسالژی (درد پنجه و انگشتان )میشود که با وجود این ها باید از بهترین کفی طبی استفاده کنیم همچنین افراد در صورت داشتن :
- الف) خار پاشنه
- ب)آرتروز
- پ) دیابت
- ت) انگشت چکشی
- ث) تورم در مچپا
- ج)تورم در کف پا
- چ) پاهای بزرگ
- ح)پای پهن از ناحیه ی سینه
- خ) صافی کف پا
و …
بهتر است از بهترین کفی طبی استفاده کنند که تشخیص این امر بر عهده ی پزشک میباشد ، پزشک پس از بررسی فرد را برای اسکن میفرستد و بعد از اسکن ساخت کفی توسط متخصصین آغاز میشود .
برترین ویژگی های کفی کفش طبی :
۱_ انعطاف کفی کفش طبی : انعطاف داشتن کفی كفش های طبی در انتخاب آن تاثير بسیار زیادي دارد ، علی الخصوص در نوع حرکت های ورزشی ای که با آن کفش انجام خواهد شد . زیرا انجام حركات ورزشى با كفشهایی که انعطاف کمی دارند پاى افراد را اذيت میکند و در نهایت به مهره های کمر آسیب جدی وارد خواهد شد .
۲_انتقال هوا در درون و بیرون کفش : ديگر ويژگى مهم کفی کفش های طبی نوع جنس و مدل طراحى آن میباشد .
۳_ کفی کفش طبی : در هنگام خرید کفش طبی باید به این نکته توجه کرد که کفش را در انتهای روز ( عصر و شب ) باید خریداری کرد زیرا که در ابتدای روز ( صبح ) پاهای افراد کوچکتر از حالت عادی میشود و امکان دارد که کفشی را بخرید که کوچک تر از حالت عادی باشد . كفى كفش های طبی بايد با ويژگى و تفاوتهاى پای افراد متناسب باشد و در بیشتر اوقات شامل فرورفتگى و برآمدگىهاي استاندارد است تا فرد زمانی که از آن طولانى مدت هم استفاده میکند احساس راحتى عمیقی داشته باشد .
۴_ مدت زمان استفاده از کفش های طبی : در این زمینه محققان به نتایج جالبی دست یافته اند که در بیشتر مواقع مردان نسبت به زنان مراقبت بسیار کمتری از کفش های خود میکنند ، پس بطور معمول کفش های طبی پس از گذشت هفتصد الی هفتصد و پنجاه کیلومتر دویدن کنار گذاشته میشود . اما اگر این نوع از کفش ها را از لحاظ ظاهری بررسی کنیم متوجه میشویم زمانیکه کفی کفش ها از بین میرود باید تعویض شود و کفش نو خریداری کرد .
۵_ قوس کف پا در کفی کفش راحت نباشد ، کفی در بیرون کفش انحنا داشته باشد ، میزان پاشنه ی کفش زیاد باشد و پنجه ی کفش پهن باشد باعث متاتارسالژی (درد پنجه و انگشتان )میشود که این ویژگی ها در خرید کفش زنانه اهمیت زیادی دارد .
۶_کفی های طبی باید بسیار نرم باشند بصورتی که هیچ فشاری به زانو ، کف پا و کمر وارد نشود برای مثال زنان شاغل ساعات زیادی را در بیرون از خانه سپری میکنند پس کیفیت برای سلامتی پای آنان از ارکان اصلی محسوب میشود .
۷_ یک کفی طبی مرغوب از تعریق پای افراد تا حد زیادی جلوگیری میکند .
۸_و به عنوان نکته ی پایانی اگر از مشکلات کمر و درد های موضعی پا رنج میبرید باید بصورت دائم از بهترین کفی طبی استفاده کنید .
سن و سال استفاده از کفش طبی :
عموم مردم این تصور را دارند که کفش های طبی فقط برای مردان و زنان پیر مناسب است که کاملا اشتباه میباشد ، زیرا همه ی افراد در هر سن و سالی با توجه به شرایط و مشکلی که دارند میتوانند از این نوع کفش های طبی استفاده کنند . زمانی که پاهای افراد چه زن و چه مرد در شرایط مناسبی قرار نداشته باشد باید در زندگی روزمره از کفش های طبی استفاده کنند . کفش طبی زنانه کفی های متحرک نیز دارد که افراد میتوانند هنگام استفاده از کفش های دیگر نیز از آن کفی ها برای مراقبت از سلامت پاهای خود استفاده کنند . کفی کفش های طبی را با توجه به شرایط فیزیکی پای افراد طراحی ابتدایی میکنند و سپس ساخت آن را آغاز مینمایند . کفش های طبی مانند سایر کفش هایی که در زندگی روزمره از آن ها استفاده میکنیم در سایز ، رنگ و اندازههای گوناگونی ساخته میشوند .
بیشتر بخوانید و ببینید:
تفاوت کفی صندل طبی با صندل معمولی :
اساسی ترین تفاوت صندل های طبی با صندل های معمولی در زیره ی آن ها می باشد که در جامعه ی ما مردم نسبت به این مورد در بیشتر مواقع آگاهی ندارند و تنها به چرم رویه ی دمپایی ها دقت می کنند و ملاک اصلی آن ها برای انتخاب چرم بودن رویه میباشد ، در حالیکه زیره دمپایی ها بسیار مهم تر از رویه ی آن ها میباشد . در کارگاه ها باید استانداردهای خاص برای ساخت زیره رعایت شود چونکه اگر مرغوب ترین دمپایی طبی را از تولیدی خریداری کنیم اما زیره ی باکیفیتی نداشته باشد باعث آسیب به پا و کمر انسان می گردد . علاوهبر موارد گفته شده در بالا دمپایی طبی باید با قوس پای افراد همخوانی کامل داشته باشد بنابراین برای حل این مشکل حتما باید قبل از تهیه ی دمپایی طبی با تجویز پزشک اسکن پا را انجام دهید .
کفش چرمی با کفی طبی :
با دانستن یک سری نکات به آسانی میتوان تفاوت های اصلی چرم مصنوعی از طبیعی را در کفش های چرم با کفی طبی را تشخیص داد . کفش های مرغوب وزن کم و دوخت بهتری دارند نسبت به باقی کفش ها . پس دوخت و تمیزی ، کیفیت چرم و مدل آن بر روی قیمت کفش های چرمی طبی تاثیر مستقیم دارد .قیمت این نوع از کفش های طبی با توجه به کیفیت و دوامی که دارند بسیار مناسب است چرا که چرم تبریز و مشهد از دیرباز تا کنون طرفداران خاص خود را داشته است و همیشه یکی از گزینه های خرید برای ایرانی ها میباشد .
کفش های چرمی همراه با بهترین کفی طبی به افرادی که مبتلا به دیابت هستند یا دچار بیماری قلبی میباشند به شدت توصیه میشود . کسانی که دچار مشکل ستون فقرات و کمر هستند نیز باید از کفش طبی در زندگی روزمره استفاده کنند ، زیرا درد کمر در بیشتر اوقات عواقب استفاده از کفشهای نامناسب میباشد .
یک سری از مزایای کفش طبی :
از مزایای کفش طبی میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- الف) اصلاح کردن فرم پاهای افراد
- ب) به مشکلات صحیح راه رفتن مردم کمک میکند .
- پ) هنگام استفاده از این کفش ها احساس راحتی میکنیم .
- ت) گردش خون تنظیم میشود .
- ث) دردهای کف پای افراد به مرور بهبود پیدا میکند .
- ج) خرید یک جفت کفش طبی نسبت به درمان بسیار کم هزینه تر میباشد .
زیره ی کفی های طبی :
زیره از مهم ترین اجزای کفی های طبی میباشد که در ارتباط مستقیم با زمین در هنگام راه رفتن است . زیره ی یک کفش میتواند جنس های چرم ، لاستیکی ، pvc و پلی یورتان داشته باشد که نقش های زیادی را ایفا میکنند :
- الف ) مقاومت در برابر ضربات
- ب ) کیفیت و راحتی
- پ ) نگهداری از پا
- ت ) زیبایی ظاهری
زیره های چرم از نظر وزنی سنگین هستند و برای کفش های مجلسی مناسب ، زیرا هم به زیبایی کفش ها بسیار افزوده میشود و هم دارای منفذهای کوچک میباشند که برای اشخاصی که دارای تعرق پا هستند بهترین مورد برای استفاده ی روزمره است . اما زیره های لاستیکی از نظر جنس نرم هستند و تحت هیچ شرایطی شکننده نمی باشند و بخاطر همین مزایا مناسب ترین گزینه برای کوهنوردان است ، چرا که در برابر ساییدگی حداکثر مقاومت را دارند و مناسب استفاده در فصل های سرد سال مانند زمستان و پاییز میباشد .
روش های نگهداری از کفش های چرم طبی :
در این قسمت میخواهیم در مورد نحوه نگهداری کفش چرم نکاتی را به شما بگوییم :
اولین نکته ای که باید بدانیم این است که نگهداری از اجناس چرم علی الخصوص کفش چرمی طبی سخت است پس باید دقت تمام داشته باشیم . گِلی شدن کفش چرم طبی پس از مدتی باعث خرابی آن میشود پس در صورت مشاهده گِل بر روی کفش خود به سرعت آن را تمیز کنید . اگر چیزی بر روی کفش چرمی شما ریخته شده که امکان تمیز کردن آن با دستمال خشک نیست ، ابتدا باید با اسفنج خیس بر روی لکه به آرامی بکشید سپس با دستمالی خشک ان را تمیز کنید اما این نکته را هم در نظر بگیرید که اگر لکه ای قدیمی و عمیق بر روی چرم کفش شما باشد نباید به هر قیمتی قصد تمیز کردن ان را داشته باشید چون ممکن است به خود چرم آسیب برسد . چرم ها نسبت به رطوبت بالا و نور شدید خورشید حساس هستند ، پس سعی کنید کفش طبی خود را به دور از رطوبت و نور خورشید نگهداری کنید .
چرم های کفش طبی در صورت خیس شدن ممکن است رنگ اصلی خود را از دست بدهند ، بنابراین اگر در این شرایط قرار گرفتید ابتدا باید با یک پارچه ی نخی کاملا نم و رطوبت چرم را بگیرید سپس آن را به دور از نور خورشید و حرارتی مانند سشوار قرار دهید تا کاملا خشک شود . بعد از خشک شدن میتوانید از نرم کننده نیز استفاده کنید که دیگر هیچ مشکلی پیش نیاید .
اگر قصد دارید مراحل بالا را انجام ندهید بهتر است از قبل برای خیس شدن کفش های چرمی خود تدبیری بیندیشید و این تدبیر چیزی نیست جز اسپری ضد آب !